• Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 


Címlap Sarkcsillag kártya

Sarkcsillag kártya
Sarkcsillag kártya

Sarkcsillag törzsvásárlói kártya Általános Szerződési Feltételek

 

 

 

Sarkcsillag Törzsvásárlói Kártya Célja:

 

Sarkcsillag Sport törzsvásárlói kártyaA Sarkcsillag törzsvásárlói kártya (továbbiakban „Sarkcsillag kártya”) célja, hogy az aktív életet élők, rendszeres mozgást végzők kedvezményesen juthassanak hozzá bizonyos, elsősorban ezen célt szolgáló, segítő termékekhez, szolgáltatásokhoz.

 


Az Általános Szerződési Feltételek hatálya:

 

A jelen ÁSZF hatálya az alábbiakra terjed ki: Sarkcsillag kártyabirtokosok, a Sarkcsillag kártya kibocsátója és elfogadóhelye: Sikercsillag Kft, 1034 Budapest, Bécsi út 98, Sarkcsillag sport boltja, illetve az általa üzemeltetett www.sarkcsillagsport.hu webshop.

 

A Sarkcsillag kártya névre szól, egyedileg sorszámozott. A felhasználás jogosultságát az elfogadóhely a személyazonosság egyeztetésével ellenőrizheti. Érvényesség: visszavonásig. Az elfogadóhelynek joga van megtagadni a kedvezmény nyújtását amennyiben a kártya felmutatója nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani személyazonosságát, vagy a kártyán található név és/vagy sorozatszám olvashatatlanná vált.

A kártyaigénylő lap kitöltésével és aláírásával Ügyfél/Törzsvásárló hozzájárul adatainak  Sikercsillag Kft általi nyilvántartásához és a megadott e-mail címre alkalmanként hírlevél küldéséhez. Sikercsillag Kft a rendelkezésére bocsájtott adatokat harmadik személy részére át nem adja, titkosságát megőrzi.  

 

Sarkcsillag kártyaigénylés:

 

A Sarkcsillag kártyát bármely természetes személy igényelheti, aki a Sarkcsillag Sport boltban egy összegben 70.000 Ft felett vásárol, vagy vásárolt és az ezt bizonyító nyugtát, számlát bemutatja. A Sarkcsillag kártya átvehető személyesen vagy a Sikercsillag Kft postai küldeményként megadott címhelyre elküldi.

 

Ha a kártya annyira megrongálódott, hogy személyazonosításra már nem alkalmas, akkor csak annak cseréjével lehet az érvényességet meghosszabbítani.

 

Elveszett kártyát díjmentesen a kártyaigényléskor leadott nyilatkozat és adatok alapján áll módunkban pótolni.


Igénylőlap letöltése


 

Kedvezmények:

 

A Sarkcsillag kártya tulajdonosa és felmutatója a kártyaelfogadó helyen változó mértékű vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosult. A különböző termékkörökre vonatkozó kedvezményfokozatok az 1. számú mellékletben találhatóak. A kedvezményt a vételárból vagy a szolgáltatás árából a Sarkcsillag sport bolt biztosítja.

Felhívjuk a Sarkcsillag kártyatulajdonosok figyelmét arra, hogy a kártya által biztosított kedvezmény nem vonható össze egyéb, az elfogadó által meghirdetett más akciókkal, kivéve amennyiben ez külön meghirdetésre, illetve feltüntetésre nem kerül.

Web-shopon keresztül történő megrendelés esetén megrendeléskor kérjük feltüntetni a Sarkcsillag törzsvásárlói kártya sorozatszámát és a tulajdonos nevét. A szállítás díjazására vonatkozó összeghatárok megállapítását a kedvezménnyel csökkentett összegek alapján végezzük, ezt a Megrendelő részére írásban visszaigazoljuk.

A kártyakedvezmények változtatásának jogát a Sikercsillag Kft, mint a Sarkcsillag kártya kibocsátója fenntartja. A változást a kártyatulajdonosokkal hírlevél formájában az érvénybelépés előtt 10 naptári nappal írásban közli.

Törzsvásárlói kártyaszerződés Ügyfél/Kártyatulajdonos által írásban bármikor felmondható, az info@sarkcsillagsport.hu címre eljuttatott nyilatkozattal. A regisztráció alkalmával megadott adatokat a Sikercsillag Kft ebben az esetben megsemmisíti.

 

Kiegészítés a Nordic Walking Sport kártyabirtokosoknak:

 

 A Sarkcsillag sport kártyával megegyező feltételekkel a korábban kiadott NWS kártyák továbbra is érvényesek az 1. számú mellékletben feltüntetett kedvezményekkel.

 

Információ: info@sarkcsillagsport.hu

+36-20-4902771

 

 


1. számú melléklet

 

 

Sarkcsillag Sport törzsvásárlói kártya kedvezményfokozatok:

 

A Sarkcsillag sport boltban, illetve a www.sarkcsillagsport.hu webshopon keresztül történő vásárlás esetén

 • a törzsvásárlói kedvezmény mértéke 10 %
 • Polar termékek vásárlása esetén 6%
 • Garmin termékek vásárlása esetén 3% a kedvezmény mértéke.

A kedvezmény igénybevételére regisztrációval és törzsvásárlói kártyával rendelkező Ügyfél jogosult.

Webshopon keresztül történt megrendelés esetén a megjegyzés rovatban kérjük szerepeltetni a törzsvásárlói kártya számát. Ennek elmulasztása esetén utólagosan a díjkülönbözetet nem áll módunkban visszatéríteni.

A törzsvásárlói kártyakedvezmény nem összevonható más akcióval, kedvezmény bónnal.

Törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető a felszerelés bérleti díjak esetén, túrasí szerelési díjak esetén, Suunto szervizdíjak esetén, túra és nordic walking botok javítása esetén.

 

 

Információ: info@sarkcsillagsport.hu

+36-20-4902771

 

 

Budapest, 2020. december 15.