• Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 

Címlap Edzések

Edzések
Edzéseinkről

Érdemes tudni.

Edzés időpontok és helyszínek

Ajánlott felszerelés

VDNOWAS edző partnereink

 
Érdemes tudni

Figyelem! Az edzéseket már a nordic walking alapjainak birtokában javasoljuk. Az edzések célja nem az oktatás, hanem a botokkal már bánni tudók örömteli és kondíciójuknak megfelelő edzése, technikájuk csiszolása. Természetesen az edzésekre mindenkit szeretettel várunk, azonban hogy csalódás ne érjen senkit, szeretnénk elmondani, hogy személyre szabott oktatásra ott nincs lehetőség. Erre 3 órás, illetve 1 napos tanfolyamainkat javasoljuk.


Tanfolyami kínálatunkról itt olvashat bővebben.Az edzéseket tavasszal és a nyári hőségben, valamint a téli hidegben is folytatjuk, és árunk mindenkit szeretettel minden évszakban.


 
Edzések időpontjai, helyszínei


Rendszeres edzések:

Minden edzést alapos bemelegítéssel kezdünk, majd következik a helyszíneknél leírt intenzitású és hosszúságú edzés. Végezetül közös nyújtással zárunk minden edzést a fájdalommentes fejlődésért és annak érdekében, hogy a sérüléseket, rándulásokat mindenkor elkerüljük.Hétfő

 • Érd, 16.15-17.30

Találkozó: Érd Thermál fürdő parkolója

„Szépkorúak” edzése: várom a 60 fölötti mozogni vágyókat! Rövidebb távon, lassabb tempóban haladva mozgatjuk meg magunkat. Botot biztosítok. Edzés útvonala: Duna-part, Beliczai-sziget.

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Ár: 1000 Ft/alkalom
Telefon: 06 70 311 6433


 • Érd, 18.00-19.45

Találkozó: Érd Thermál fürdő parkolója

Edzés haladóknak: gyorsabb és hosszabb táv. Vidám csapattal várom az új jelentkezőket!
Edzés útvonala változó: Duna-part, Magaspart, Régészeti Park, illetve a Duna gátja.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

Ár: 1000 Ft/alkalom
Telefon: 06 70 311 6433


 • Margit-sziget 10.00-11.30

Találkozó: Margit-szigeti Zenélő kútnál/Bodor-kútnál. (Árpád híd felőli rész)

Gyakorold az „északi séta” művészetét szép környezetben egy egészségesebb életért! „Ha nem tudsz repülni, fuss! Ha nem tudsz futni, sétálj!” (Ifjabb dr. Martin Luther King). Mindamellett, hogy jó hangulatban töltheted el az edzést, számos egészségügyi problémánál is a segítségedre lehet. Többek között ezek a jótékony hatásai:  tartásjavítás, izomerősítés, ízületi problémák illetve a csontritkulás megelőzése és kezelése, vérnyomás csökkentése, állóképesség növelése, túlsúly csökkentése, koordináció fejlesztése és nem utolsó sorban a stressz csökkentése.

Ha szükséges botot tudok biztosítani, valamint az edzés előtt fél órával szívesen átismétlem az alaptechnikát azzal, akinek igénye van rá.

Kérlek telefonon jelentkezz be előre!

Ár:  1000 Ft/alkalom,  bérlet:  8000 Ft/10 alkalom

Tel.:  06/30-284-4922 • Népliget 9.00-10.00

Találkozó: Népliget Planetárium parkolójában

Elsősorban 60+ akiket várok és a túlsúlyosakat is szeretettel fogadom. Táplálkozási tanácsokkal segítem elérni a céljaikat a mozgás mellett. Sima talajon nem túl gyorsan haladunk. Éppen ezért jó lehet ez a tempó  rehabilitációra, intenzív mozgásra való visszaszoktatásra.  Célom, hogy technikában és állóképességben egyaránt fejlődhess saját magadhoz képest. Mindenkit szeretettel várok. Gyere el, hátha ez a megoldás! Csapatban könnyebb!

Ha először jössz, kérlek egyeztessünk, hogy megfelelő legyen a felszerelésed! Bejelentkezés célszerű.

Ár: 1.200 Ft /alkalom

Bérlet: 10/9.900 Ft (60 napig érvényes)

Alkalmanként 200 Ft-ért szükség esetén botot is biztosítok.

Tel: 06-30-33 11 883  • Pomáz 9.00-11.00

Találkozó: Honalapítás-emlékmű a Vróczi úti temetőnél

Aki télen is ragyogni szeretne, sportra fel! 6-10 km jó hangulatú gyaloglás, csapathoz igazodó sebesség, változatos útvonalak, kérésre fittségi állapotfelmérés, segítek a helyes technika gyakorlásában
Előzetes jelentkezés szükséges, ebben az esetben nordic walking botot biztosítok!

Részvétel: 1.200 Ft/alkalom, 5.000 Ft/5 alkalom, 8.000 Ft/10alkalom
Első alkalom 500 Ft, és hozzá jár egy átruházható 50%-os kupon a következő alkalomra, ill. bérlethez +1 alkalmat hozzáírok.

Tel: 0630-242-0743 • Szentendre 14.30-16.30

Találkozó: Kálvária utca végén a körforgalomnál

Aki télen is ragyogni szeretne, sportra fel! 6-10 km jó hangulatú gyaloglás, csapathoz igazodó sebesség, változatos útvonalak, kérésre fittségi állapotfelmérés, segítek a helyes technika gyakorlásában
Előzetes jelentkezés szükséges, ebben az esetben nordic walking botot biztosítok!

Részvétel: 1.200 Ft/alkalom, 5.000 Ft/5 alkalom, 8.000 Ft/10alkalom
Első alkalom 500 Ft, és hozzá jár egy átruházható 50%-os kupon a következő alkalomra, ill. bérlethez +1 alkalmat hozzáírok.

Tel: 0630-242-0743
Kedd

 • Békés 16.30-18.00

Találkozó helye: Dánfok kikötő

A ½ 1 órás edzésre elsősorban az 50 felettieket, de természetesen mindenkit szeretettel várok.

Edzés útvonala a körös part, mérsékelt tempó, a táv egyéni edzettség függvénye.

50 év környékén vagy felette jársz? Rakodnak a kilók? Keveset vagy a jó levegőn? Egész nap görnyedsz a számítógép előtt? Halmozódnak az egészségügyi problémák? Köztünk a helyed! Egy próbát Neked is megér, jelentkezz bátran!

Igény esetén teszt botot biztosítok. Előzetes bejelentkezés szükséges. Minimum létszám: 6 fő

Ár: 700,-Ft/alkalom

Tel: +36 30 664 7222


 • Göd, Kiserdő 17.30 – 19.30 

Találkozó: labdarúgó pálya előtti parkolóban

A tréningeken a technika tanuláson- és csiszoláson, a pulzuskontrollos, egyénre szabott terhelésen van a hangsúly, de időt fordítunk az erősítő-, nyújtó- és tartásjavító gyakorlatokra is. Cél, hogy nagyon jó csapatban mindenki egyénileg  fejlődjön, technikában és teljesítményben egyaránt.

Ár: 1000 Ft/alkalom

Tel:  06-30-347-31-09

 

 • Törökbálint 8.00-10.00 Pincetér

Találkozó: Akácos és Alsóerdősor utca sarkán

Ezt az edzést elsősorban túlsúlyosoknak javasoljuk. Garantált zsírégetés, vagyis fogyás az izmok megtartása, sőt fejlesztése mellett. Mind az edzés tempója, mind a táv ehhez igazított. Igény esetén tesztbotokat biztosítunk.

Ár: 1200 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet 10.000 Ft (3 hónapig érvényes)

Tel: 06-20-9322747


 • Veszprém 18.15-19.45 Gulyadombi Parkerdő


Kérlek telefonon jelentkezz be előre!

Ár:  1000 Ft/alkalom,  bérlet:  8000 Ft/10 alkalom

Tel.:  06/30-284-4922


 
Ajánlott felszerelés


Az alábbiakat javasoljuk:

 • Gyorsan száradó, funkcionális öltözet a javasolt, amiben szabadon mozog a kar és láb, gyorsan szárad, így nem tapad izzadtan a póló az emberre.
 • Ősztől tavaszig a Gore-Tex-es és a Clima Shieldes membránok, vagyis a vízálló gyalogló cipők ideje van, száraz meleg időben célszerűbb a jól szellőző modelleket választani. De mindenképpen jó talajfogást biztosító cipőt válasszunk. Igény szerint lehet félcipő, vagy félmagasszárú cipő, de kemény és magas szárú bőrbakancs nem javasolt.

 • A cipő mellett fontos a jó zokni, mely felszívja az izzadságot a bőrről, szárazon és hólyagmentesen tartva azt.

 • Ivóöv nélkül nem szabad nekikezdeni a mozgásnak!


A botokról bővebben itt olvashat.Sarkcsillag Sport bolt-minden ami nordic walking és gyaloglásMinden felszerelés megtalálható a Sarcskillag Sport boltban Óbudán a San Marco u. 72. szám alatt.


Valamint a Sarkcsillag Webshopban itt!


Sarkcsillag Sport bolt-minden ami nordic walking és gyaloglás

 
VDNOWAS edző partnereink


Bója Nóra

Pomáz, Szentendre


3 éves korom óta rendszeresen mozgok. A legkülönbözőbb sportokat űztem iskolai, hobbi és egyesületi szinten. Szívemhez legközelebb áll a természetjárás, melyet még szüleim szerettettek meg velem, és gimis éveimben szinte minden hétvégén kint túráztam a Kéken, valamint teljesítménytúrákon indultam. Később hasonlóképp rákaptam a bringázásra, mégis leginkább a gyaloglás vonz, amikor is az ember szinte eggyé válik a természettel, és lépés közben minden kis részletét, csodáját érzi. A sport mellett 10 éve kertészmérnökként tevékenykedem. Munkám kapcsán minden nap friss levegőt lélegzek, a betegségek és stressz elkerülnek. Ha tehetném, környezetemből mindenkit magammal vinnék, hogy mozogjon. E gondolatból kifolyólag Sportoktató lettem, majd Wilk Zsófi vezetésével bekapcsolódtam a nordic walkingba. Azonnal tudtam, hogy ez az a sport, amivel motiválhatom az embereket. Bárki űzheti, a legtöbb izomcsoportot jól átmozgatja megerőltetés nélkül. Mindenki a saját tempójában élvezheti jótékony hatását, és fejlődésre számíthat mind kondícióban, mind a testi, mentális egészségét illetően.

nordicout@gmail.com


www.facebook.com/nordicout

Tel.: 0630/242-0743Horváth Szilvia

Margit-sziget, Városliget                     


Gyógytornász és Ai Chi (vízi terápia) oktató vagyok. Többféle sport kipróbálása mellett mindig is szerettem gyalogolni, főleg a természetben, ezért is tetszett meg elsősorban a Nordic Walking. Másodsorban pedig azért, mert ez egy olyan sport, amit a szakmámból kifolyólag a betegeimnél is hasznosítani tudok. A Nordic Walking technikával először abban a kórházban találkoztam, ahol mozgásszervi rehabilitáción dolgoztam. Ott a Parkinson-kór kezelésének egyik hatékony módszere volt, amit a páciensek nagy örömmel végeztek, mint ahogyan én is. Ezek után most nyáron (2015.) találkoztam Wilk Zsófival, akinek a lelkesedése és szakértelme annyira meggyőző volt, hogy elvégeztem a C-trainer-i tanfolyamot és edző lettem. Szeretném, ha sokan megtapasztalnák azt az örömöt és jótékony hatást a szervezetre, amit a Nordic Walking, ez az egyedi mozgásforma nyújt. Számomra még az is fontos, hogy egyre többen használják ezt a fajta mozgást egészségügyi problémák megelőzésére és kezelésére, ezért én is segítek a terjesztésében.
“Az élet olyan, mint a biciklizés. Ha meg akarod tartani az egyensúlyt, mozgásban kell maradnod.”  /Albert Einstein/


szilvia.horvath22@gmail.com
Tel.:  06/30-284-4922


nordic walking edzés - Sarkcsillag Sport boltKaróczkai Magdi

Érd


Testnevelést is tanító tanítónő vagyok. Nagy örömmel fedeztem fel 2009-ben a nordic walkingot, és vagyok azóta igazi rajongója, gyakorlója. 2011-ben szereztem meg a VDNOWAS C-Traineri képesítést. Ekkor kezdtem szervezni Érden csapatomat. Csapattagjaim erősödése, lelkesedése biztatott engem arra, hogy ezt a sportot terjeszteni kell. Az idősebb korosztály érdeklődése pedig arra ösztönzött, hogy a „Szépkorúaknak” is indítsak edzést.
Mozgásra mindenkinek szüksége van. A mi dolgunk edzőknek, hogy minél több embert megtaláljunk a nordic walkinggal.


Telefon: 06 70 311 6433
karomagdi@gmail.com
nordicerd@gmail.com

nordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt

Kesserű Péter 

Szeged


VDNOWAS C trainer, BEMER terapeuta, tradicionális Reiki mester. Mielőtt  megismerkedtem a Nordic walking-gal sokféle sporttal és harcművészettel  foglalkoztam. Kezdetben kiegészítő testmozgásnak gondoltam a Nordic  walkingot, ma már szinte csak ezt gyakorlom, tanítom. Nordic walking alapképzés Szegeden megbeszélt időpontokban.

A képzés időtartama: 4 óra.


Tel:  06-30-932-7746

kesseru.peter@kessalus.com

www.nordicsportszeged.hupont.hunordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt


Kiss Zsolt

Debrecen, Nyíregyháza, Tokaj

"2011. szeptemberében az ausztriai Petzenben rendezték a 4. Nordic Walking Világbajnokságot. Egyedüli magyarként én is  ott voltam a megmérettetésen, és mindkét versenyszámban teljesítettem a távot. Az első napon félmaratoni penzum várt a tíz országból érkezett 130  versenyzőre viszonylag sík terepen, másnap "csak" 12,3 kilométert kellett leküzdenie a 73 indulónak - igaz 1200 m-es szintkülönbséggel úgy, hogy a cél 1709 méter magasban volt. Elsősorban a tapasztalatszerzés és a kalandvágy hajtott, amikor elindultam a viadalon, de láthattam: egyes nációk már igazán komolyan veszik ezt a sportot is."
2008. nyarán kezdtem el űzni a NW-t és lettem tagja a VDNOWAS, valamint a Wilk Zsófi team-nek. EZ A NORDIC WALKING tette rendbe a térdeimet, segítségével készültem fel életem első hegyi maratoni futására és megnyitotta az utat a világbajnokságra is.
A Nordik Walking egy sport, amit tanulni kell, hogy űzése közben elérjük az általunk kitűzött edzés, - élettani és - egészségügyi hatásokat - és a siker nem maradhat el!

Tel: 06-70-3156529
zsoltkiss71@hotmail.com
www.kissnordicwalking.hu

Kőműves Tamás

nordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt

Veszprém


Túrázó, természetet járó ember vagyok. A nordic walkingot eleinte a hétköznapokra szóló, ülő munka utáni alapos átmozgató aktivitásnak szántam, azonban hamar kiderült, hogy a klasszikus gyalogtúrákat is új dimenzióba helyezi.

Az is elég hamar nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ezt a tudást másoknak is szeretném átadni, így aztán a bronzjelvényes túravezetői igazolvány mellé megszereztem a NW C-Trainer képesítést is.
Edzéseket jelenleg Veszprémben, a Gulyadombi Parkerdőben, túrákat a Bakonyba és a Balaton-felvidékre szervezek és vezetek.

Tel: 20 9106 522

info@o2outdoor.hu

www.o2outdoor.hu                                                               
nordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt

Légrádi Gabriella

Törökbálint

Táncművész, pilates oktató, CrossBody edző és fitness personal trainer vagyok. A nordic walking nekem szerelem volt első látásra. Sokáig kerestem azt a sportot, aminek pozitív fizikai és mentális hatása van. Sokféle sportágba belekóstoltam már életem során, de mindig ilyen sokoldalú sportra vágytam, amit csak a nordic walking tud megadni. Ez az a sport, amit sose késő elkezdeni, de kár lenne abbahagyni. 


Tel: 06-20-9322-747

legradi.gabi@t-online.hu


 

 

nordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt

Nagyné Juhász Anna

Békés, Gyula

A mindennapi ülőmunkának, a munkahelyi stressznek köszönhetem, hogy megismerkedtem a nordic walkinggal. Olyan lehetőséget kerestem, amit munka előtt vagy után a szabadban, egy kicsit a város zajától távol végezhetek. Kerékpároztam majd ezt kiegészítettem a rendszeres gyaloglással. Amikor először olvastam a nordic walkingról, tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom. Döntésem tökéletes volt, a mozgás minden jótékony hatását magában foglalja ez a sport. Ha rajtam múlna mindenkinek adnék botot a kezébe és egy jó sétára invitálnám, ezért végeztem el a VDNOWAS C trainer képzést. Tehetünk azért, hogy a mai rohanó világunkban megóvjuk az egészségünket vagy helyreállítsuk a kibillent testi, lelki egyensúlyunkat, ráadásul úgy, hogy ez örömet is okozzon!!!

Tel: +36 30 664 7222

nagyne.janna@gmail.com

www.nordicegeszseg.hunordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt

Papp Anikó

Keszthely, Hévíz, Gyenesdiás


Miután abbahagytam a rendszeres futást olyan lehetőségre vágytam, amivel kijutok az erdőbe, a természetbe. Ezért nagyon örültem, hogy megismerkedhettem Wilk Zsófiával és az ö filozófiájával, szenvedélyes elhivatottságával a Nordic Walking iránt. Már gyerekkorom óta vándortáborok alkalmával róttam Magyarország erdei útjait. Alföldről származom, ahol erre kevés lehetőség van. De, amióta Keszthelyre költöztem valóra váltottam egy nagyálmomat: ismét van rá lehetőségem erdőben gyalogolni, futni, Nordic Walkingozni. Húszas éveimben kezdtem el rendszeresen sportolni: aerobicoztam, 21, 42 km félmaraton, marathon futóversenyeken futottam, 2001-ben az aerobic tanfolyamot, 2003-ban egy személyi edzői, 2008-ban pedig egy jógaoktatói tanfolyamot végeztem. 2013-ban pedig a Nordic Walking C-Trainer edzőképzőt végeztem el. Jógaoktatóként tevékenykedem Keszthely és környékén, valamint ettől az évtől a Nordic Walking népszerűsítésével szeretnék foglalkozni. Nagyon sok lehetőséget, számos előnyt látok a Nordic Walkingban, amit más sportokból hiányolok. Botok használata által változatossága, dinamikussága, ritmusossága utánozhatatlanná teszi ezt a sportot. Egy segédeszköz, amelylendületet ad a kezdőnek, a kevésbé edzettnek, edzettebbeknek.
Jól enne, ha Magyarországon is divatba jönne a Nordic walking, dinamikusgyaloglás, a kirándulás, a szabadidő aktív eltöltése. Kíméletes, kényelmes, jó hangulatú edzésekre várok mindenkit, ahol érdemes feltöltődni!


Tel: 06/70-333-0348

pappancsa@gmail.com

www.facebook.com/nordicwalking.yogaRichter Katalin

Pestszentimre


Gyerekkoromtól fogva folyamatosan sportoltam, többféle sportot kipróbáltam, hobby, és egyesületi szinten. A gimnáziumi évek alatt szerettem meg a természetjárást, ott tapasztaltam meg, mennyire fel lehet töltődni a természetben. Svédországi partnereinktől ismertem meg a Nordic walkingot, ott már tömegsportnak számít, és nagyon megtetszett azonnal, hiszen egy új, sokkal hatékonyabb mozgásforma lehetőségét nyitotta meg a túrázások során. Elvégeztem a VDNOWAS Nordic Walking Iskola „C” tréner képzését, Wilk Zsófi vezetésével, és
nagy örömömre szolgálna, ha meg tudnám szerettetni másokkal is ezt a rendkívül egészséges sportot, amelyet ha gyakorolunk, nemcsak önmagában egy fizikai aktivitást végzünk, hanem erdei környezetben, jó levegőn, vidám társaságban lehetünk, mely egy kiváló kikapcsolódási lehetőség, program lehet akár az egész családnak is! A lakóhelyemhez közeli Dél-Pesti Lőrinci erdőben külön torna utakon kiváló lehetőség van edzésekre, ahol személyre szabottan fordítok figyelmet mindenkire a technikája fejlesztésében. Remélem, sokak örömére és egészségének javítására szolgál majd az általam szervezett nordic walking oktatás!

Mobil: 06 20 260 8721
E-mail: vitalnordicw@gmail.com
Weboldal: Vital nordic walking Dél-Pest
Facebook: Vital nordic walking Dél-Pest


nordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt


Schneider Zsuzsa

Margit-sziget

 
Gyógytornász, aerobik és pilates oktató, személyi edző vagyok. Lételemem a sport és a természet. Hivatásomnak tartom, hogy minél több embernek adjam át ezt az életérzést, hogy ezzel javíthassa életminőségét! 2007 óta dolgozom a Balatonfüredi Állami Szívkórházban gyógytornászként, ahol a nordic walkingot a kardiológiai rehabilitáció részeként alkalmazzuk! Meggyőződésem, hogy a nordic walking mindenki számára optimális edzésforma, testnek és léleknek egyaránt! 2010-ben szereztem meg C-trainer képesítésemet, azóta egyre bővülő csapatommal járjuk a Margit-szigetet és a Budai-hegyeket! A mi edzéseinken mindenki mosolyog és garantáltan jól alszik éjszaka!
 

email: botosgyaloglas@gmail.com

weboldal: www.botosgyaloglas.hu
telefon: 06/30-433-93-86
nordic walking edzés - Sarkcsillag Sport bolt

Somkereki  Edit

Göd, Vác 


Testnevelő-gyógytestnevelő  tanár, fitness personal trainer. Testnevelő-gyógytestnevelő tanárként, edzőként fontosnak tartom  a testi-lelki- és mentális „ fitt”-ség megteremtését és az egészség megőrzését  -  ehhez kiváló lehetőséget nyújt az élethosszig űzhető nordic walking. Cél, hogy nagyon jó csapatban mindenki egyénileg  fejlődjön, technikában és teljesítményben egyaránt.


Tel:  06-30-347-31-09

ovigyt@citromail.hu


nordic walkingUngár Kata

Népliget

Saját korosztályom szükségleteit ismerve elsősorban a 60+ korúakat várom, de a túlsúlyosakat is szeretettel fogadom. Táplálkozási tanácsokkal segítem elérni a céljaikat a mozgás mellett.

Tel: 06-30-/33 11 883

www.gyalogoljunk.hu

info@gyalogoljunk.hu